Sponsors en vrienden van

Met grote dank aan onze vrienden van [theaterplatform], subsidieverstrekkers en sponsoren waardoor we de prachtige voorstellingen van “Nu of Ooit” in het theater kunnen brengen.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Vrienden van [theaterplatform]

Wij zijn super trots en blij met onze vrienden van [theaterplatform].

Zij dragen ons een warm, financieel, hart toe door vrienden van [theaterplatform] te zijn. Dankjewel vrienden!

Wil je vriend worden van theaterplatform? Neem contact op via info@theaterplatform.nl of reserveer rechtstreeks uw vrienden arrangement via deze link

Wilt u sponsor worden? Lees onderstaande brief en neem contact met ons op! 

Beste ondernemer,

Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Wij zijn [ theaterplatform ] uit Drunen waarbij ieders theatrale dromen de ruimte krijgen. We bestaan inmiddels al 12,5 jaar en voeren jaarlijks een musical op. Op dit moment zijn we druk aan het repeteren voor de musical “Nu of Ooit?”

De voorstellingen vinden plaats op 3-4-5 november 2023 in de De Voorste Venne in Drunen.

Dat kunnen we niet alleen en daarom deze oproep. Wij willen je vragen of jullie ons op welke manier dan ook zouden willen steunen. Dat kan door een keuze te maken van 1 van onze sponsorpakketten, zie bijlage. Als er geen passend pakket bij staat kunnen we altijd in overleg met jullie een pakket samenstellen. Uiteraard is het ook mogelijk om materialen of diensten te sponsoren.

Uiteraard is het ook mogelijk om kaartjes te kopen voor onze voorstelling.

Ga daarvoor naar www.theaterplatform.nl.