Creatief team en bestuur


Martin van Bommel 

[regie]

Theatrale achtergrond
Van 2008 t/m 2016 heeft hij zijn studie gewijd aan theater. Hij begon aan het ROC Tilburg, school voor kunst cultuur en media en volgde daar 4 jaar de opleiding artiest (drama), vervolgens heeft hij 4 jaar gestudeerd aan de Academie voor Theater Tilburg.
In deze 8 jaar heeft hij zich goed kunnen ontwikkelen als docent, maker en speler. Spelplezier is voor hem de motor van een goede dramales of voorstelling. Dit gaat hand in hand met de techniek van het spelen. Spelen is een feestje als er gedisciplineerd gewerkt wordt. Zijn voorstellingen zijn vaak erg energiek, humoristisch en ritmisch. Wat voor hem belangrijk is bij het kiezen van een stuk, is dat hij weet waar het spelplezier zit in het spelen van élk personage. Op deze manier kan hij het spelplezier ook goed overdragen naar zijn spelers.

Theatrale droom
Als ik dan toch een droom mag uitspreken, is het dat ik een eigen theaterschool zou hebben, zonder enkele zorgen over geld. En hier een ieder, jong en oud, kan opleiden in het theater en dat ik prachtige voorstellingen met ze kan maken.

Favoriete speeltoestel
De glijbaan. Even klimmen, genieten van het uitzicht, om vervolgens naar beneden te sjezen.


Jurrian Marx

[muzikaal leider]

Theatrale achtergrond
In 2022 studeerde Jurrian af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als Mediacomponist. Tijdens zijn studie was hij al te vinden bij verschillende theaterverenigingen als repetitor of muzikaal leider. Als hij niet in het theater is dan vind je hem in zijn studio, waar hij muziek componeert voor film, tv en theater. Zo maakte hij recent nog de muziek voor de Bossche film “Moerasdraak”.

Theatrale droom
Een voorstelling op de planken brengen waar ik de muziek voor mag schrijven. Het liefst voor een groot orkest, want go big of go home!

Favoriete speeltoestel
De schommel! Lekker blijven zwieren, en elke keer kijken of je toch nog iets hoger kan.


Loes Hubers – de Valk

[voorzitter & productieleider]

Theatrale achtergrond
Loes is vanaf 1998 actief bij verschillende amateurverenigingen als speelster in o.a. Hair en Rent. Bij [ theaterplatform ] is ze een lid van het eerst uur en heeft aan bijna alle producties deelgenomen. Daarnaast is ze medeoprichtster van 3MSKTRS ze maken muziektheater voor een jong publiek.

Theatrale droom
Een grote bekende productie neerzetten met een eigen twist, groot orkest, veel gezellige mensen, een showtrap en iets met veren!

Favoriete speeltoestel
De kabelbaan, keihard gaan maar wel zeker weten dat je zacht neer komt.


Nicolle Verhoef 

[penningmeester & productie-assistent]

Theatrale achtergrond
Nicolle is in 2008 begonnen met zingen, al snel lonkte het podium en deed ze mee aan diverse musicalproducties. In 2012 stond ze voor het eerst met
[ theaterplatform ] op de planken. Na een paar jaar rondzwerven bij andere verenigingen kwam ze in 2016 voorgoed terug en heeft ze geen productie meer gemist.

Theatrale droom
Een keer meemaken hoe het is om op een groot podium te staan in een hele grote productie, waarschijnlijk vindt ze het doodeng en helemaal niks, maar daar zijn dromen voor nietwaar?

Favoriete speeltoestel
De doolhof. Jezelf helemaal verliezen in een sprookjeswereld en pas als je alles hebt gezien weer terug naar de waan van de dag.

Selma Tinnebroek

[secretaris]

Theatrale achtergrond 

Selma maakte in januari 2016  kennis met [theaterplatform] omdat er nog ‘schoolpleinmoeders’ nodig waren voor de musical Pleinvrees. Vol enthousiasme stortte zij zich in de musical wereld, die nog helemaal nieuw voor haar was. “En wat vond ik het heerlijk om 3 uur in de week een rol te spelen, onderdeel te zijn van een gezelschap waar ik me thuis bij voelde en naast de rol die ik speelde ook gewoon mezelf kon zijn. Helaas overleed mijn vader 2 dagen voor de première en was ik niet in staat mijn rol te spelen. Zodoende was niet Pleinvrees, maar de musical ‘Ja Zuster Nee Zuster’ mijn debuut op het toneel. Ik speelde Lorre, de schreeuw Papagaai en was helemaal in mijn element! Wat heb ik genoten van de 3 uitverkochte voorstellingen boordevol herkenbare en gezellige ouderwetse meezingers!” 

Naast musicals heeft Selma ook meerdere malen bij gezelschappen/feesten/openingen etc mogen figureren als oa beveiliger, Margrietje, Groenteboer, Nel Veerkamp etc. Ze vindt het heerlijk om interactie te hebben met bezoekers en ter plekke op de diverse situaties in te gaan! 

Theatrale Droom“Ik ben Selma Tinnebroek en ik heb een verslaving…Mama Mia!Als kind zong en playbackte ik samen met mijn vriendinnetje Carola het hele repertoire van ABBA. Op alle liedjes hadden we natuurlijk ook dansjes. Jaren later kwamen de film en musical Mama Mia uit en bleek dat ik nog steeds niet genezen was van deze verslaving…de keren dat ik de film heb gezien zijn niet meer op 4 handen te tellen en wat word ik er iedere keer wéér blij van! En van de musical al helemaal! Het fijne gevoel wat deze musical mij geeft is met geen pen te beschrijven!Mijn theatrale droom is dan ook een rol in deze musical te spelen! Het leukste lijkt mij de rol van Donna! I love her!!En bij de première zou Carola op de eerste rij zitten!” 

Favoriete speeltoestel Familieschommel.  Schommelen geeft mij het gevoel dat ik een beetje kan vliegen. Zo fijn om dit gevoel met de daarbij behorende kriebels in je buik te delen met je familie en vrienden!

Linde Vos
[choreograaf]

Theatrale Achtergrond:
Linde is in 2022 afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Musicaltheater en is te zien (geweest) in verschillende tourende musical producties, zoals; de “Woezel & Pip Sing-a-long”, “Pim & Pom vieren feest” en “Sprookjesboom Gi-ga-gantisch”. Daarnaast is ze jaarlijks te zien in Burgers’ Zoo als Zoë van het duo “Zoë & Silos” en speelt ze verschillende shows in de Efteling, waaronder de Sprookjesboomshow.

Theatrale droom:
Zelf een kindermusical schrijven!
En in een grote poppenspel voorstelling spelen, maar dan voor volwassenen! Zoals “Avenue Q” bijvoorbeeld 😉

Favoriete speeltoestel:
Schommel. Met je handen los is dat toch een beetje alsof je kunt vliegen!

Janwillem Broere

[licht technicus]

Theatrale achtergrond
Tijdens en na zijn studie MTS-werktuigbouwkunde had JanWillem al als hobby licht en geluid voor bandjes. Na dit tien jaar lang gecombineerd gedaan te hebben met zijn werkzaamheden als technisch tekenaar heeft hij volledig voor het vak gekozen van licht- en geluidtechnicus.

Als theatertechnicus heeft hij voor verschillende producties het licht gedaan, zowel voor musical, toneel als dans. De uitdaging is er iedere keer weer iets moois van te maken.

Theatrale droom
Zijn droom is om ooit nog eens licht te doen bij een grote theaterproductie.

Favoriete speeltoestel
De ringen, hier kun je hetzelfde mee doen als de schommel en de rekstok. Je kunt er alleen niet op zitten

Leidi van Mook

Oprichtster van [theaterplatform]

Theatrale achtergrond

Vanaf 2004 is Leidi actief bij verschillende amateurverenigingen zowel voor als achter de schermen. Van de productieleiding tot de kaartverkoop en van decor tot aan een snel verkleding. Zelf heeft ze op de planken gestaan in FAME, Joseph, Elisabeth en Westside Story van diverse productiegroepen. Kleinere projecten op festivals. Vanaf 2016 schrijft ze zelf stukken alleen of met medeschrijvers. Hierdoor ontstond Midlife Crisis Unplugged die succesvol in het theater heeft gestaan. Verder vertolkt ze gastrollen in diverse projecten en is een onderdeel van de altijd leuke Bleie Dames. Leidi blijft zichzelf uitdagen om nieuwe dingen te leren en te ontdekken door middel van trainingen en cursussen.

Theatrale droom
De droom van Leidi is nu in volle gang, een eigen theaterstichting. Een mooi team om haar heen waar ze mee kan sparren en waardoor prachtige producties ontstaan. Ondertussen is de stichting groter geworden en zijn er meerdere groepen. Hoe mooi kan het zijn.

Favoriete speeltoestel
De schommel, je waant je zo lekker vrij in de ruimte.