Nu of ooit info

Algemene informatie

De voorstelling begint op vrijdag en zaterdag om 19.30 uur. De zaal opent om 19.15 uur.

De voorstelling begint op zondag om 14.00 uur. De zaal opent om 13.45 uur.

De vrienden van en enkele sponsoren hebben vaste, vooraf aangegeven plaatsen in de theaterzaal. De overige bezoekers hebben ongeplaceerde stoelen. Graag vragen we jullie om aansluiten zodat er geen gaten in de theaterzaal ontstaan.

Diner

Na elke repetitie op donderdagavond gaan we altijd voor de 3de helft naar, onze sponsor, Het Lokaal in Drunen.

Op vrijdag, zaterdag en zondagavond van onze voorstellingen hebben zij een speciale actie. Bezoekers van onze voorstellingen, bij aangeven bij de reservering, ontvangen 10 % korting op het totaalbedrag.

Graag vooraf reserveren, klik hier voor de info om te reserveren.

Borrel

Het Cultuurcafé en Foyer van de Voorste Venne zijn voor en na de voorstelling geopend voor een hapje en een drankje.

Parkeren

De Voorste Venne ligt aan de rand van het centrum van Drunen en is gemakkelijk te bereiken. Tevens beschikt de Voorste Venne over een groot parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid.

Navigatie
Rijdt u met navigatie voert u dan onderstaand adres in:
Anton Pieckplein 71
5152 LZ Drunen

Vanuit ‘s-Hertogenbosch:

A59 richting Waalwijk: neem afrit 42 Drunen / Elshout. Bovenaan op de eerste rotonde de afslag Drunen nemen. Ga op de tweede rotonde rechtsaf. Op de derde rotonde linksaf. De vierde en vijfde rotondes ga je rechtdoor. Op de zesde rotonde ga je linksaf. Volg de doorgaande weg rechtdoor en ga uiteindelijk met de bocht mee naar rechts. Neem meteen daarna de eerste afslag rechts en je hebt het parkeerterrein van De Voorste Venne bereikt. Langs de gehele route vind je wegwijsborden.

Vanuit Waalwijk:

A59 richting Drunen / ’s-Hertogenbosch: neem afrit 40 Drunen-West. Op de eerste rotonde rij je rechtdoor. Volg de doorgaande weg rechtdoor en ga uiteindelijk met de bocht mee naar rechts. Neem meteen daarna de eerste afslag rechts en je hebt het parkeerterrein van De Voorste Venne bereikt. Langs de gehele route vind je wegwijsborden.